Η Provil στην Detrop Oenos - Εμπορικές επαφές και εξωστρέφεια
Η Detrop - Oenos μια από τις μεγαλύτερες και πιο εξωστρεφής εκθέσεις που ενώνει τόπους, γεύσεις και εταιρείες, πραγματοποιήθηκε από τις 2 - 4 Μαρτίου στη Θεσσαλονίκη. Εταιρείες από όλη την Ελλάδα παρουσίασαν προϊόντα που συνδέονται στενά με ήθη, έθιμα και τον πολιτισμό της κάθε περιοχής.  Με πρωταγωνιστικό ρόλο στην ελληνική οικονομία και τον τουρισμό, η ελληνική βιομηχανία τροφίμων παρουσιάζει έντομα χαρακτηριστικά εξωστρέφειας. 
 
Η Provil, μια εταιρεία με ηγετική θέση στον ελλαδικό χώρο που σχεδιάζει και παράγει προϊόντα που μεταφέρουν την γαστρονομική μας ταυτότητα, είναι προστιθέμενης αξίας και έχουν χαράξει νέες τάσεις στην αγορά, δεν θα έλειπε από αυτή την τόσο σημαντική διοργάνωση.
 
Με ανανεωμένο και μοντέρνο προφίλ, το περίπτερο της Provil τράβηξε τα βλέμματα όλων των επισκεπτών ενώ καταξιωμένοι chef, η δραστήρια ομάδα των Ελλήνων κρεοτεχνών και πλήθος φίλων και εκλεκτών συνεργατών της εταιρείας, επισκέφτηκαν το περίπτερο της Provil για να δουν και να γευτούν καινοτόμα και πρωτοποριακά προϊόντα.
 
Με κεντρικό μήνυμα "Μέσα από τους δρόμους της Ελληνικής κουζίνας" η Provil παρουσιάζει την εξέλιξη της Ελληνικής κουζίνας σε μια παγκόσμια μοντέρνα και ντελικάτη κουζίνα η οποία πλέον θεωρείται αναπόσπαστο κομμάτι του τουριστικού μας προϊόντος. 
 
Θέλοντας να μεταφέρει την ελληνική γεύση σε όλο τον κόσμο έχει σχεδιάσει και δημιουργήσει μια ολόκληρη σειρά προϊόντων για τη μαζική εστίαση με στόχο να μπορεί ο κάθε επαγγελματίας, όπου και αν βρίσκεται, να δημιουργήσει αυθεντικά πιάτα της ελληνικής κουζίνας. 
 
Η Provil στήριξε τον 11ο Διαγωνισμό Μαγειρικής Ν. Ευρώπης χορηγώντας προϊόντα της στην κατηγορία Best Student of the Year όπου νικητής αναδείχθηκε ο κος Αλέξανδρος Κάλλας. 
 
Ο διαγωνισμός διοργανώνεται από τη Λέσχη Αρχιμαγείρων Β. Ελλάδος  κάθε δύο χρόνια σε συνεργασία με τη HELEXPO. 
 
 
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΕΠΟΜΕΝΟ