HORECA 2019 - Το νεοκλασικό εστιατόριο της Provil και οι "Δρόμοι της Ελληνικής Κουζίνας"

Η μεγαλύτερη έκθεση στην Ελλάδα για τη μαζική εστίαση και τη φιλοξενία, ολοκληρώθηκε με τεράστια επιτυχία στις 11 Φεβρουαρίου 2019, στο Metropolitan Expo.

Περισσότεροι από 125.000 επισκέπτες πέρασαν τις πόρτες του τεράστιου εκθεσιακού κέντρου για να γνωρίσουν από κοντά 550 εκθέτες από το χώρο της μαζικής εστίασης, την τροφοδοσία και τον ξενοδοχειακό εξοπλισμό.

Η Provil με ένα φρέσκο και ελληνικό concept, "έχτισε' το νεοκλασικό της εστιατόριο, που θαύμαζαν όσοι περνούσαν από εκεί, και μέσα από φανταστικά gourmet πιάτα άνοιξε νέους δρόμους για την ελληνική κουζίνα.

Καθ' όλη τη διάρκεια της έκθεσης το περίπτερο της Provil ήταν γεμάτο από συνεργάτες, πελάτες και αντιπροσώπους οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις και να συζητήσουν για την ελληνική γαστρονομία και την εξέλιξη αυτής.

Η σειρά προϊόντων Greek Med Cuisine, που αποτελείται από dressing, καρυκεύματα και σάλτσες της ελληνικής κουζίνας, είχε την τιμητική της, καθώς οι chef της Provil, έφτιαξαν ποικιλία γευστικών και gourmet πιάτων με αυτά. Πιταρούδια Γρεβενών με πάστα τρούφας, γαρίδες με σάλτσα σαφράν, αρνάκι γάστρας με σάλτσα ψητού κρέατος, μοσχαράκι με σάλτσα κρασάτη, τηγανιά κοτόπουλου λεμονοριγανάτη και πολλά άλλα.

Στηρίζοντας την ελληνική γαστρονομία τόσο στη χώρας μας όσο και στο εξωτερικό, η Provil αποδεικνύει, μέσα από την επιχειρηματική της δραστηριότητα, ότι η ελληνική κουζίνα είναι δυναμική, ευέλικτη και πλέον παγκόσμια,  ενώ κάθε προϊόν Provil αναδεικνύει τα αγαθά και τις αξίες που διαθέτει ο γαστρονομικός πολιτισμός μας.

 

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΕΠΟΜΕΝΟ