Κοπή Πίτας 2018 - Μια βραδιά αφιερωμένη στους ανθρώπους της Provil
Μια πανέμορφη και ζεστή βραδιά οργάνωσε η εταιρεία Provil για την Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας 2018, στο ξενοδοχείο Met Θεσσαλονίκης στις 11/1/2018. 
 
Μια βραδιά αφιερωμένη σε όλους τους εργαζόμενους, που με το πάθος και την αφοσίωσή τους, συνέβαλλαν στην ανάπτυξή της, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, από το 1993 μέχρι και σήμερα. 
 
Ο κος Χρήστος Βογιάννου, Πρόεδρος της εταιρείας καλωσόρισε εργαζόμενους από όλη τη χώρα, και ξεκίνησε τη βραδιά με μια σύντομη ομιλία παρουσιάζοντας οικονομικά στοιχεία και κάνοντας ένα σύντομο απολογισμό της χρονιάς που μας πέρασε. Τόνισε τη σημασία του 2018 και για το λόγο ότι η Provil έκλεισε 25 χρόνια επιτυχούς λειτουργίας.  
 
Στη συνέχεια έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα, ενώ το φετινό φλουρί έπεσε στο κομμάτι των πελατών της Provil, τους οποίους η εταιρεία υπηρετεί παρέχοντας προϊόντα και υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας για περισσότερα από 25 χρόνια. 
 
Για την προσφορά της βραβεύτηκε η κα Λουΐζα Μπατσώκη από το Λογιστήριο, η οποία βρίσκεται στο πλευρό της Provil από τα πρώτα χρόνια λειτουργίας της και γνωρίζει όλες τις πλευρές λειτουργίας αυτής. 
 
Η βραδιά συνεχίστηκε με πλούσιο μπουφέ, μουσική και πολύ χορό. 
 
 
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΕΠΟΜΕΝΟ