Η Provil στη SIAL 2018 - Άρωμα ελληνικής γαστρονομίας

Άλλη μια επιτυχημένη και δυναμική παρουσία της Provil ολοκληρώθηκε στο Παρίσι στις 25 Οκτωβρίου 2018. Η SIAL, η μεγαλύτερη έκθεση τόσο στην Ευρώπη όσο και παγκοσμίως, ηγείται της καινοτομίας στη βιομηχανία τροφίμων και στη μαζική εστίαση. Περισσότεροι από 310,000 επαγγελματίες και 7,200 εκθέτες έδωσαν το παρόν, γεγονός που επιβεβαιώνει ότι πρόκειται για το σημαντικότερο γεγονός σχετικά με την καινοτομία στο τρόφιμο σε όλο τον κόσμο.

Η Provil μια εταιρεία που έχει την καινοτομία στην καρδιά της επιχειρηματικής της δραστηριότητας για περισσότερο από 20 χρόνια, έδωσε το δυναμικό παρόν παρουσιάζοντας προϊόντα για τη μαζική εστίαση, με άρωμα ελληνικής κουζίνας. Από τα νέα καρυκεύματα για τζατζίκι, σάλτσα λαδολέμονο, dressing χωριάτικης και μουσακά, μέχρι τα πλέον γνωστά εξωτικά chutney και διαφόρων ειδών σάλτσες. 

Δεν θα έλειπε από τη SIAL και η σειρά λιανικής της Provil, Cook at Home, η οποία τα τελευταία χρόνια προσφέρει ευκολία και γεύση, στην καθημερινότητα και πολλών Ευρωπαίων καταναλωτών! Καινοτόμα προϊόντα τα οποία έχουν αγαπηθεί τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη για την ποικιλία και την ευελιξία που προσφέρουν. 

Η ελληνική γαστρονομία τα τελευταία χρόνια έχει κατακτήσει την παγκόσμια αγορά! Η Provil μέσα από τα προϊόντα της, έχει ως στόχο να την διαδώσει και να την ταξιδέψει όπου παράγεται τρόφιμο και δημιουργείται γεύση. 

 

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΕΠΟΜΕΝΟ