Την Παρασκευή 29/06/2018 στις εγκαταστάσεις της Provil στη Θεσσαλονίκη και στο πλαίσιο της σειράς εκδηλώσεων που έχει ετοιμάσει φέτος για τον εορτασμό των 25 χρόνων παρουσίας της στην ελληνική βιομηχανία τροφίμων,  πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία εκδήλωση με σκοπό την γνωριμία και ενημέρωση γύρω από τις δραστηριότητες της εταιρείας.  
 
Καλεσμένοι ήταν  διακεκριμένοι δημοσιογράφοι, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να "γνωρίσουν" την Provil από κοντά. Με μεγάλη υπερηφάνεια τα στελέχη της εταιρείας ξενάγησαν στα γραφεία και στους χώρους έρευνας και παραγωγής, τους καλεσμένους τους, όπου τα τελευταία 25 χρόνια έχουν σχεδιαστεί και παραχθεί, προϊόντα τα οποία έχουν φέρει επανάσταση στον κλάδο. 
 
Η ελληνική βιομηχανία τροφίμων και η βιομηχανία αλλαντικών, η βιομηχανία κρέατος και παρασκευής γύρου, η μαζική εστίαση και το σύγχρονο κρεοπωλείο, είναι οι κλάδοι στους οποίους τα προϊόντα Provil, έχουν αλλάξει τα δεδομένα και τους υποστηρίζουν από το 1993. Τα τελευταία χρόνια η εταιρεία δίνει γεύση και στην καθημερινή ζωή του καταναλωτή με τη σειρά προϊόντων λιανικής Cook at Home, που έχουν ως στόχο να βοηθήσουν το σύγχρονο άνθρωπο να μαγειρέψει σπιτικό φαγητό γρήγορα και εύκολα. 
 
Η Provil είναι ένα λαμπρό παράδειγμα εταιρείας η οποία εν μέσω της οικονομικής κρίσης στη χώρα μας, παρουσιάζει σταθερή ανάπτυξη και συνεχώς αυξανόμενες εξαγωγές. Σε περισσότερες από 10 χώρες, η Provil διαθέτει προϊόντα μέσα από τα οποία υποστηρίζει και προωθεί την ελληνική κουζίνα και γαστρονομική παράδοση. 
 
Η ανάπτυξή της αποδεικνύεται και από τις επενδύσεις της σε νέες εγκαταστάσεις στην ΒΙ.ΠΕ Σίνδου και την αναβάθμιση του τεχνολογικού εξοπλισμού, που της δίνει τη δυνατότητα παραγωγής προϊόντων, που  αγγίζει τους 45 τόνους ημερησίως.  Το άσβεστο πάθος για τη γεύση, την οδήγησε και στην καλλιέργεια ελληνικών βοτάνων, κυρίως ρίγανης, με τη σύσταση της εταιρείας Kampos Greek Herbs, η οποία στοχεύει στη διάθεση αποξηραμένων αρωματικών φυτών στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.  
 
Το πλήρως οργανωμένο τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης (Research & Development), της δίνει τη δυνατότητα να σχεδιάζει νέα αλλά και να βελτιώνει συνεχώς προϊόντα τόσο για την ίδια αλλά και για τους πελάτες της. Στρατηγικός στόχος της Provil ήταν πάντα η δημιουργία καινοτόμων προϊόντων προστιθέμενης αξίας. Είναι από τις ελάχιστες εταιρείες με την ικανότητα να δημιουργεί και να εντοπίζει νέες τάσεις, σχεδιάζοντας και αναπτύσσοντας πρωτοποριακά προϊόντα σύμφωνα με τις διαρκώς μεταβαλλόμενες ανάγκες της σύγχρονης αγοράς.
 
Η Provil δεν σταματά εδώ. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης παρουσίασε τα επενδυτικά της σχέδια 2019 - 2021 και τα οποία αφορούν τη δημιουργία νέας σύγχρονης γραμμής παραγωγής, την περαιτέρω ανάπτυξη της αγοράς του εξωτερικού και ένα ερευνητικό πρόγραμμα με θέμα την διατροφή του ανθρώπου. 
 
Η Provil σκοπεύει να συνεχίσει να δίνει βάρος στην εξωστρέφεια και τις εξαγωγές, προωθώντας την ελληνική γαστρονομία και την ελληνική βιομηχανία τροφίμων γενικότερα, δημιουργώντας νέες θέσεις εργασίας και φέρνοντας ανάπτυξη  στη χώρα μας.