ΓΕΥΣΗ & ΑΡΩΜΑ

Η γεύση και το άρωμα ενός τροφίμου αποτελούν πάντοτε τον κύριο και πρωτεύοντα λόγο επιλογής του. Γι’ αυτό ακριβώς και η σωστή ανάπτυξη των ιδιοτήτων αυτών είναι αρκετά σύνθετη διαδικασία. Ειδικότερα όμως, σε ό,τι αφορά τη βιομηχανία αλλαντικών, ο σχεδιασμός ενός γευστικού προφίλ είναι περισσότερο σύνθετος από οτιδήποτε άλλο. Αυτό συμβαίνει γιατί τα αλλαντικά δημιουργούνται από συνταγές που προέρχονται από όλο τον κόσμο και προκύπτει όπως είναι λογικό η ανάγκη διαφοροποίησης του γευστικού τους προφίλ, στις συνήθειες και ιδιαιτερότητες της κάθε περιοχής. 

 

Καρυκεύματα για:

  • Για Αλλαντικά αέρος
  • Για Προϊόντα Ζαμπόν
  • Για Σαλάμι Μπύρας – Πεπερόνι
  • Για  Πάριζα -  Παριζάκι – Μορταδέλα
  • Για Βραστά Λουκάνικα
  • Για Χωριάτικα Λουκάνικα
  • Για Αλλαντικά Αν. Ευρώπης
  • Για BIO LINE & RURE LINE