Η γεύση και το άρωμα ενός τροφίμου αποτελούν πάντοτε τον κύριο και πρωτεύοντα λόγο επιλογής του. Γι’ αυτό ακριβώς και η σωστή ανάπτυξη των ιδιοτήτων αυτών είναι αρκετά σύνθετη διαδικασία. Ειδικότερα όμως, σε ό,τι αφορά τη βιομηχανία αλλαντικών, ο σχεδιασμός ενός γευστικού προφίλ είναι περισσότερο σύνθετος από οτιδήποτε άλλο. Αυτό συμβαίνει γιατί τα αλλαντικά δημιουργούνται από συνταγές που προέρχονται από όλο τον κόσμο και προκύπτει όπως είναι λογικό η ανάγκη διαφοροποίησης του γευστικού τους προφίλ, στις συνήθειες και ιδιαιτερότητες της κάθε περιοχής.
Καρυκεύματα για:
- Για Αλλαντικά αέρος
- Για Προϊόντα Ζαμπόν
- Για Σαλάμι Μπύρας – Πεπερόνι
- Για Πάριζα - Παριζάκι – Μορταδέλα
- Για Βραστά Λουκάνικα
- Για Χωριάτικα Λουκάνικα
- Για Αλλαντικά Αν. Ευρώπης
- Για BIO LINE & RURE LINE