25 Χρόνια Προσφοράς στη Γεύση

Από το 1993 μέχρι και σήμερα η εταιρεία Provil διακρίνεται για την πολυδιάστατη επιχειρηματική της δραστηριότητα, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Μέσα στα 25 χρόνια λειτουργίας της κατάφερε να γίνει ο έμπιστος συνεργάτης επιχειρηματιών και επαγγελματιών, της βιομηχανίας τροφίμων, της μαζικής εστίασης και της λιανικής του κρέατος. Τα τελευταία χρόνια μπήκε δυναμικά και στο χώρο λιανικής με την σειρά προϊόντων Cook at Home, απευθυνόμενη στον σύγχρονο καταναλωτή, θέλοντας να λύσει το πρόβλημα της καθημερινής μαγειρικής. 

Αυτό που την χαρακτηρίζει είναι η διαρκής παραγωγή νέων και καινοτόμων προϊόντων, υψηλής ποιότητας και προστιθέμενης αξίας, τα οποία είναι θρεπτικά και εύκολα στη χρήση. Με την ικανότητα να σχεδιάζει και να παράγει μοναδικές γευστικές προτάσεις όπου παράγεται τρόφιμο, η Provil δεν ακολουθεί απλά τις τάσεις αλλά τις δημιουργεί εντοπίζοντας νέες ιδέες, σχεδιάζοντας και αναπτύσσοντας πρωτοποριακά προϊόντα σύμφωνα με τις διαρκώς μεταβαλλόμενες ανάγκες της σύγχρονης αγοράς. 

Στοχεύοντας στην πρωτοπορία, η Provil σχεδιάζει και παράγει προϊόντα τα οποία έχουν ανοίξει νέους γευστικούς ορίζοντες και την καθιέρωσαν στο χώρο του τροφίμου.

Με έντονη εξαγωγική δραστηριότητα και συνεχείς επενδύσεις, η Provil αποδεικνύει πως έχει όραμα και θα συνεχίσει να προσφέρει στη γεύση και στο άρωμα που υπηρετεί εδώ και δεκαετίες. Επενδύοντας σταθερά σε νέες τεχνολογίες, στο ανθρώπινο δυναμικό και στην ανάπτυξη νέων αγορών, η Provil δημιουργεί και μεταφέρει τεχνογνωσία, εκπαιδεύει τους συνεργάτες της και διαμορφώνει νέες επιχειρησιακές σχέσεις.