Δυναμική και η φετινή παρουσία της Provil στην 5η Food Expo

Την Δευτέρα 12 Μαρτίου, ολοκληρώθηκε με τεράστια επιτυχία η 5η έκθεση Food Expo στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo στην Αθήνα.

Η μεγαλύτερη έκθεση τροφίμων και ποτών στη ΝΑ Ευρώπη, συγκέντρωσε 72.000 εμπορικούς επισκέπτες από την Ελλάδα και 3,500 από το εξωτερικό, οι οποίοι γνώρισαν από κοντά και γεύτηκαν, εξαιρετικά προϊόντα της ελληνικής γαστρονομίας.

Η Provil, μια πρωτοπόρος εταιρεία με πρωταγωνιστικό ρόλο στο χώρο της μαζικής εστίασης, της λιανικής και της βιομηχανίας κρέατος, έδωσε το δυναμικό παρόν "Μαγειρεύοντας Φρέσκιες Ιδέες" με τα προϊόντα της σειράς λιανικής, Cook at Home.

To πλέον ευρέως γνωστό brand της Provil, το οποίο δημιουργήθηκε μέσα από την αγάπη και το πάθος της εταιρείας για το φρεσκομαγειρεμένο φαγητό, έχει αλλάξει τον τρόπο που αντιμετωπίζει ο σημερινός καταναλωτής την καθημερινή μαγειρική. Μέσα από μια μεγάλη γκάμα προϊόντων, έτοιμων προς χρήση, η σειρά Cook at Home υπόσχεται νοστιμιά, ευκολία, ταχύτητα και ευελιξία στο καθημερινό τραπέζι.

Όλη η γεύση και το άρωμα των Cook at Home αναδείχτηκαν μέσα από λαχταριστά εδέσματα τα οποία ετοίμαζαν οι Chef της εταιρείας.

Γαρίδες με σάλτσα σαγανάκι τομάτα, ζυμαρικά με κοτόπουλο και πέστο λιαστής τομάτας, τηγανιά με σάλτσα ριγανάτη, μοσχάρι με σάλτσα κρασάτη, μύδια με σάλτσα σαγανάκι, ζουμερά burger με πλήρες μίγμα για μπιφτέκι, πλατό τυριών με chutney ροδάκινο και τριαντάφυλλο, ήταν μερικά από τα μοναδικά πιάτα που γεύτηκαν, φίλοι, συνεργάτες και απλοί επισκέπτες που ήρθαν το φιλόξενο και μοντέρνο "σπίτι" των Cook at Home και της Provil.

Ιδιαίτερο ήταν το ενδιαφέρον επισκεπτών και επιχειρηματιών από την Ελλάδα και το εξωτερικό για τα chutney, τις sandwich creams και τους ζωμούς της Provil. Μέσα από δεκαετίες έρευνας στην βιομηχανία τροφίμων, η Provil έχει δημιουργήσει προϊόντα τα οποία έχουν αγκαλιαστεί από τους επαγγελματίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

 

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΕΠΟΜΕΝΟ