Η Provil στη HORECA 2018
Πάνω από 100.000 επαγγελματίες και απλοί επισκέπτες, πέρασαν τις πόρτες του Metropolitan Expo, από τις 9/2 μέχρι και τις 12/2, όπου πραγματοποιήθηκε η 13η HORECA. 
 
Η HORECA είναι η μεγαλύτερη έκθεση στον κλάδο της μαζικής εστίασης και η Provil, μια εταιρεία η οποία έχει ξεχωρίσει στον κλάδο του food service γράφοντας την δικής της συνταγή επιτυχίας, έδωσε και πάλι το δυναμικό παρόν. 
 
Με ένα concept αφιερωμένο στην γαστρονομία, την οποία υπηρετεί μέσα από τη δυναμική της παρουσία στο χώρο της μαζικής εστίασης, η Provil παρουσίασε νέα πρωτότυπα προϊόντα φτιαγμένα από άριστης ποιότητας πρώτες ύλες, όλο άρωμα και γεύση, για την παρασκευή δημιουργικών πιάτων.
 
Με στόχο την διάδοση της ελληνικής γαστρονομίας, η Provil παρουσίασε το καταπληκτικό Chutney Ελιάς, νέες μαρινάτες για κρέας φούρνου ή σούβλας και σάλτσες Mise en Place ιδανικές για κρέας, θαλασσινά και ζυμαρικά. 
Executive Chefs, Chefs και συνεργάτες της Provil επισκέφτηκαν το περίπτερο της εταιρείας για να συζητήσουν και να ανταλλάξουν απόψεις για τις νέες τάσεις που επικρατούν στον κλάδο της μαζικής εστίασης. 
 
Κατά τη διάρκεια της έκθεσης οι chef και συνεργάτες της Provil παρουσίασαν νέες τεχνικές μαγειρικής και πιάτα όλο φαντασία όπως μοσχάρι sous vide με σάλτσα ψητού κρέατος  (Mise en Place) και πουρέ σελινόριζας,  μαριναρισμένο κότσι (Μαρινάτα Smokey BBQ) με πουρέ πατάτας, ζυμαρικά με σάλτσα τυριών (Mise en Place) και πέστο λιαστής τομάτας, και λευκά τυριά στη σχάρα με Chutney Τριαντάφυλλο και Chutney Μάνγκο. Gourmet προτάσεις, ευφάνταστα ορεκτικά και απολαυστικά πιάτα, εμπνευσμένα από την ελληνική και την παγκόσμια γαστρονομία, με την υπογραφή και την γευστική πινελιά της Provil.
 
 
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΕΠΟΜΕΝΟ