Μαζί μπορούμε να πάμε πιο μπροστά! 

Η Provil, μέσα από την μακροχρόνια και δυναμική παρουσία της στον κλάδο του food service, διοργανώνει εκπαιδευτικά σεμινάρια για τους επαγγελματίες του κλάδου. Στοχευμένα σεμινάρια που απαντάνε ξεκάθαρα στις ανάγκες του σύγχρονου επαγγελματία και είναι σχεδιασμένα αποκλειστικά για αυτόν. 

Ξενοδοχειακοί όμιλοι και όχι μόνο, εμπιστεύονται την Provil για την επιμόρφωση των στελεχών τους σε θέματα του food service και της σύγχρονης γαστρονομίας. Executive Chefs, Chefs, Μάγειροι και επιχειρηματίες, έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για θέματα που τους αφορούν με σκοπό να μπορέσουν και εκείνοι με τη σειρά τους να προσφέρουν το καλύτερο στους πελάτες τους και να διατηρούν το άριστο επίπεδο υπηρεσιών τους. 
 
Παρουσίαση νέων προϊόντων και εφαρμογές, τάσεις στην παγκόσμια γαστρονομία, θέματα διατροφής, food cost και πολλά άλλα, είναι μερικά από τα θέματα που τα στελέχη της Provil παρουσιάζουν με στόχο την επιμόρφωση συνεργατών και επαγγελματιών. 
 
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το τμήμα Marketing της Provil στο τηλέφωνο 2310-795730 ή στείλτε email στο marketing@provil.gr