Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας 2017

Με μια βραδιά αφιερωμένη στους εργαζόμενους και τις οικογένειές τους, γιόρτασε η Provil την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας, στις 12/01/2018 στο καταπληκτικό Ξενοδοχείο Met στη Θεσσαλονίκη.

Η ετήσια κοπή πίτας είναι μια μοναδική ευκαιρία για όλους τους εργαζόμενους της Provil, από όλη την Ελλάδα, να βρεθούν και να διασκεδάσουν.

Με γιορτινή και χαλαρή διάθεση, ο κος Χρήστος Βογιάννου, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος Provil, άνοιξε τη βραδιά κάνοντας μια σύντομη ανασκόπηση στην επιτυχημένη πορεία της εταιρείας στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Παρουσιάστηκαν στοιχεία για το κομμάτι της χονδρικής και της λιανικής, ενώ η ομιλία του κου Βογιάννου έκλεισε με τους στόχους της εταιρείας για το 2018.

Στη συνέχεια κόπηκε η Πρωτοχρονιάτικη πίτα και ο υπεύθυνος κάθε τμήματος παρέλαβε το δικό του. Το φλουρί φέτος έπεσε στο τμήμα παραγωγής στο οποίο υπεύθυνος είναι ο κος Μιχάλης Ανδρεάδης.

Για την προσφορά του και την αφοσίωσή του βραβεύτηκε φέτος ο Αχιλλέας Μανασής από το τμήμα Logistics. Ο κος Μανασής είναι υπεύθυνος για την ομαλή λειτουργία της αποθήκης της Provil, την αποθήκευση των προϊόντων και την έγκαιρη αποστολή τους στην Ελλάδα και το εξωτερικό.  

Η βραδιά συνεχίστηκε με πλούσιο μπουφέ, μουσική και πολύ χορό. 

 

 

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΕΠΟΜΕΝΟ