1ος Διαγωνισμός κρεοπωλών
Το γεγονός της MEAT DAYS
 
Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε ο 1ος διαγωνισμός Κρεοπωλών Ελλάδος - ΒLACK BOX, συνδιοργάνωση της Provil και του περιοδικού Meat Place, υπό την αιγίδα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Καταστηματαρχών Κρεοπωλών, ΠΟΚΚ, στο πλαίσιο της 3ης διεθνούς έκθεσης Meat Days 2014.  
Το μεράκι και πάνω από όλα η φαντασία είχαν την τιμητική τους! Όλοι οι διαγωνιζόμενοι έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, αξιοποιώντας όσο το δυνατόν καλύτερα τα υλικά που τους δόθηκαν μέσα σε ένα κλειστό μαύρο κουτί, δημιουργώντας και παρουσιάζοντας μοναδικά κρεατοσκευάσματα - για κυρίως γεύμα ή ιδέες για BBQ - που ενθουσίασαν τα μέλη της επιτροπής αλλά και το κοινό. 
Ο διαγωνισμός, - που είχε ως στόχο και σκοπό την ανάδειξη της δημιουργικότητας και της φαντασίας των επαγγελματιών του κλάδου, υπήρξε σημαντικός πόλος έλξης τόσο των επαγγελματιών όσο και των επισκεπτών της έκθεσης και το ιδιαίτερο ενδιαφέρον που συγκέντρωσε, το καθιστούν ένα από τα σπουδαιότερα γεγονότα της τριήμερης διοργάνωσης MEAT DAYS. Ένας μοναδικός διαγωνισμός που, γιατί όχι, ευχόμαστε να αποτελέσει θεσμό στα χρόνια που έρχονται. 
 
Η Provil και τα στελέχη της καθώς και τα μέλη της κριτικής επιτροπής συγχαίρουν όλους τους συμμετέχοντες του διαγωνισμού για τη δημιουργικότητα και την έμπνευσή τους και τους ευχαριστούν θερμά για το υπέροχο θέαμα που πρόσφεραν στο πλαίσιο του 1ου διαγωνισμού Κρεοπωλών Ελλάδος. Δείτε τα αποτελέσματα του διαγωνισμού εδώ
 
Δείτε το video του διαγωνισμού :