DELICATESSEN

Όλοι οι μεγάλοι σεφ και οι ειδικοί της γαστρονομίας συμφωνούν ότι η γευστική απόλαυση ξεκινά από τα μάτια. Γι’ αυτό η παρουσίαση και η τελική εικόνα ενός πιάτου ικανοποιούν όλες σχεδόν τις αισθήσεις εκείνου που θα το δοκιμάσει και δίνουν τη δυνατότητα στο σεφ να απογειώσει τη φαντασία και τη δημιουργικότητά του.
Η μαγειρική λοιπόν δεν είναι απλά η προετοιμασία ενός φαγητού. Είναι κάτι πολύ περισσότερο. Προορισμένη να δημιουργεί γευστικές εντάσεις, κατορθώνει να διεγείρει τις αισθήσεις μας, οδηγώντας τις σε νέα όρια. Είναι αυτές οι μικρές αλλά τόσο μα τόσο πολύτιμες λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά: αρωματικά λάδια και ξύδια, τρούφες, μανιτάρια αφυδατωμένα και υλικά για ντεκόρ, σπάνια αλάτια και πάστες ελιάς δημιουργούν μια πανδαισία χρωμάτων, γεύσεων και αρωμάτων στο πιάτο σας που κάνουν τη μαγειρική... τέχνη!

Δείτε τον κατάλογο