ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Πρόκειται για τα συστατικά εκείνα που ενώ χρησιμοποιούνται σε μικρή ποσότητα, παίζουν καθοριστικό ρόλο στη παρασκευή τροφίμων τόσο στην βιομηχανική παραγωγή όσο και στην οικιακή χρήση. Οι καταναλωτικές απαιτήσεις αλλά και η ανάπτυξη και συστηματοποίηση της παραγωγής τροφίμων, καθιέρωσαν τη χρήση τους απαραίτητη.

Με ορθολογική χρήση, βασισμένη πάντα στον κανόνα “τόσο όσο είναι απαραίτητο και τόσο όσο λιγότερο γίνεται”, η Provil σχεδιάζει και προτείνει προϊόντα, με την καλύτερη δυνατή τεχνολογική δράση, λαμβάνοντας πρώτα και κύρια υπόψιν την προστασία και τη φροντίδα του τελικού καταναλωτή.  

Πάντοτε με γνώμονα την ασφάλεια αλλά και την εξασφάλιση του καλύτερου γευστικού αποτελέσματος, παρακολουθεί στενά τις καινούριες τάσεις και τις εξελίξεις της βιομηχανίας τροφίμων και των βοηθητικών υλών, προκειμένου να ικανοποιεί στο έπακρο τις επιθυμίες αλλά και τις απαιτήσεις του σύγχρονου καταναλωτικού κοινού. Γι’ αυτό και δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στη δράση κάθε προσθετικής ύλης, οδηγώντας διαρκώς τη γεύση σε νέα όρια.

Δείτε τις ολοκληρωμένες λύσεις για τη βιομηχανία κρέατος 

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες για το βοηθητικό προϊόν της βιομηχανίας κρέατος και αλλαντοποιίας Vilant 

Σταθεροποιητές

Η υψηλή τεχνογνωσία αλλά και η επικαιροποιημένη γκάμα των λειτουργικών συστατικών, μας επιτρέπει να αναπτύξουμε σταθεροποιητές με ή χωρίς την προσθήκη των συστατικών εκείνων που ανήκουν στην οικογένεια των προσθέτων και περιγράφονται με την κωδικοποίηση "Ε". Γνωρίζοντας καλά την κάθε σας ανάγκη και ιδιαιτερότητα, έχουμε τη δυνατότητα να δημιουργούμε προϊόντα για κάθε ξεχωριστή περίπτωση, γεγονός που μας καθιστά ακόμη πιο ευέλικτους και αποτελεσματικούς.

Βοηθητικά χρώματος

Μπορείτε να βρείτε την ιδανική λύση για την τελική εικόνα της εμφάνισης των προϊόντων σας. Φυσικές χρωστικές αλλά και συνδυασμοί αυτών, θα ικανοποιήσουν όλες τις απαιτήσεις σας.