ΒΟΗΘΗΤΙΚΕΣ ΥΛΕΣ

Η πολυετής εμπειρία μας στο χώρο και η απόλυτη εξειδίκευσή μας στον τομέα της γεύσης και των βοηθητικών υλών, μας έχουν διδάξει πώς η λειτουργικότητα μπορεί να συνδυαστει άνετα με τη γεύση, δημιουργώντας προϊόντα που ανοίγουν νέους γευστικούς ορίζοντες. Γι’ αυτό στην Provil μπορούμε να προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις που ικανοποιούν ακόμα και τα πιο απαιτητικά γούστα.

Είτε πρόκειται για παραδοσιακές σπεσιαλιτέ ή πιο ασυνήθιστες γευστικές προτάσεις, λειτουργικά προϊόντα όπως μαρινάτες, γεμίσεις, συστήματα combi ή βοηθητικά παναρίσματος συνδυασμένα τέλεια με την άριστη τεχνογνωσία, την ατελείωτη έμπνευση αλλά και το μεράκι των ειδικών της Provil, εμπλουτίζουν κάθε μας γευστική πρόταση, παρέχοντας μεστές γεύσεις που πρωταγωνιστούν. Εμπνευστείτε και εσείς από την ποικιλία των πεντανόστιμων ιδεών μας και αφεθείτε σε γεύσεις πραγματικά μοναδικές. 

Γεμίσεις

Η φιλοσοφία της Provil για συνεχή και αδιάκοπη προσπάθεια προκειμένου να επενδύει στην καινοτομία, ώθησε το τμήμα έρευνας και ανάπτυξης της εταιρείας μας ώστε να σχεδιάσει και να υλοποιήσει για τη βιομηχανία του κρέατος και των κρεατοσκευασμάτων, μια σειρά από γεμίσεις με ιδιαίτερο τεχνολογικό και φυσικά γευστικό ενδιαφέρον.

 

 

Συστήματα Combi

Μέσα από την τεχνολογία των συστημάτων Combi που ανέπτυξε η Provil, με γνώμονα πάντα την ύψιστη ποιότητα και ασφάλεια, σας δίνει τη δυνατότητα να σχεδιάσετε και να σταθεροποιήσετε την παραγωγή σας. Πώς; Με τα συστήματα Combi μπορείτε να εξασφαλίσετε τη σταθερότητα παραδοσιακών συνταγών αλλά και να δημιουργήσετε ολοκληρωμένες προτάσεις με ή χωρίς τεχνολογικά βοηθήματα.

 

Βοηθητικά παναρίσματος

Μια λέξη που είναι βαθιά ριζωμένη στη φιλοσοφία της Provil, είναι η λέξη καινοτομία. Κι αυτό αποδεικνύεται συνεχώς από το γεγονός ότι δε μένουμε στα κλασικά αλλά δημιουργούμε γευστικές ιδέες πέρα από τα καθιερωμένα. Αυτό εξηγεί τη μεγάλη ποικιλία από παναρίσματα, γαλέτες αλλά και εξειδικευμένα κουρκούτια που διαθέτουμε, ώστε να δώσετε λύση σε οτιδήποτε θελήσετε να πανάρετε