ΓΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΡΩΜΑ

Στην Provil γνωρίζουμε καλά πως η γεύση και το άρωμα είναι οι πρωταγωνιστικές, κύριες ιδιότητες που κάνουν ένα προϊόν να ξεχωρίζει. Άλλωστε η απόλαυση απαιτεί τη συμμετοχή, όχι μόνο της γεύσης, αλλά όλων σχεδόν των αισθήσεων.

Με περισσότερα λοιπόν από 20 χρόνια παράδοσης, εμπειρίας και εξειδίκευσης στο χώρο των μπαχαρικών, των βοτάνων και των αρωματικών υλών, η Provil έχει δημιουργήσει σήμερα ένα μοναδικό κόσμο γεύσεων και αρωμάτων, μέσα από τον οποίο προσφέρει στους πελάτες της πρωτότυπες και καινοτόμες λύσεις, που ικανοποιούν κάθε απαίτηση και ανάγκη. Μπαχαρικά από κάθε μέρος της γης αλλά και μείγματα καρυκευμάτων, σε σκόνη ή σε υγρή μορφή, αποξηραμένα βότανα και αρωματικά φυτά, αρωματίζουν και εμπλουτίζουν κάθε γευστική μας πρόταση, πάντα με γνώμονα την υψηλή ποιότητα παραγωγής

 

Καρυκεύματα

Διάσημα για τα χαρακτηριστικά αρώματα και τις γεύσεις με τα οποία στολίζουν μια συνταγή, αποτελούν μίγματα μπαχαρικών και αρωματικών φυτών από κάθε μέρος της γης! Στην Provil θα έχετε την ευκαιρία να βρείτε ακόμα και τα πιο σπάνια, μέσα από μια εξαιρετικά μεγάλη ποικιλία. Επιπλέον, οι τεχνικοί της εταιρείας μας, με την κατάλληλη τεχνογνωσία και κατάρτιση, θα σας βοηθήσουν ώστε να επιτύχετε στα προϊόντα σας το γευστικό πλεονέκτημα που αναζητάτε.

 

Μαρινάτες

Όποια γευστική νότα και αν αναζητάτε, από Gourmet και Ethnic, μέχρι Φούρνου, Σχάρας και Dry, στον κατάλογο μας θα βρείτε τη μεγαλύτερη ποικιλία από μαρινάτες στην Ελλάδα, για μπορέσετε να δώσετε το αποτέλεσμα που επιθυμείτε. Έτσι μπορούμε να προσφέρουμε λύσεις σε κάθε ιδιαίτερη αναζήτηση, προκειμένου να ικανοποιήσετε στο έπακρο τις γευστικές σας ιδέες και κατ’ επέκταση τις ανάγκες των πελατών σας.

Αυτούσια μπαχαρικά & Βότανα

Η Provil διαθέτει μια ολοκληρωμένη γκάμα αυτούσιων μπαχαρικών και αρωματικών βοτάνων. Η ποιότητα τους ξεχωρίζει και διακρίνεται τόσο από την αρωματική και γευστική τους δύναμη όσο και από την καθαρότητά τους. Μέσα από ειδική επεξεργασία άλεσης, συνεχίζουν να διατηρούν κατά 30% περισσότερο άρωμα, δίνοντας ένα εκπληκτικό αρωματικό αποτέλεσμα σε κάθε εφαρμογή.

Ενισχυτικά Γεύσης

Γνωρίζουμε καλά πως η βιομηχανία της γεύσης εξελίσσεται συνεχώς. Γι’ αυτό πάντα ενημερωμένοι και βαδίζοντας παράλληλα με τις σύγχρονες τάσεις, σας προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις, με ή χωρίς όξινο γλουταμινικό νάτριο για τον άριστο σχεδιασμό του γευστικού προφίλ των προϊόντων σας.