Με περισσότερους από 35 εξειδικευμένους και καταρτισμένους συνεργάτες, η Provil παρέχει σήμερα άμεσα και υπεύθυνα σε 2.000 περίπου ενεργούς πελάτες άμεση, πλήρη και ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση σε κάθε επίπεδο. Με άψογη οργάνωση και ιδιαίτερη ευελιξία, το προσωπικό μας διαχειρίζεται ετησίως περισσότερες από 24.000 παραγγελίες, αποστέλλοντας τα προϊόντα μας από 24 έως 48 ώρες, σε όλη την ελληνική επικράτεια αλλά και στο εξωτερικό, σε χώρες όπως η Τουρκία, Αλβανία, Ρουμανία και Κύπρο. 

Παράλληλα, η εξυπηρέτηση ολοκληρώνεται μέσα από το τμήμα της τεχνικής υποστήριξης. Συνολικά, 12 σύμβουλοι πωλήσεων, 2 chef και 5 τεχνολόγοι τροφίμων, βρίσκονται ανά πάσα στιγμή δίπλα σας, για να σας βοηθήσουν σε κάθε σας ανάγκη. Από το να επιλέξετε την καλύτερη για εσάς γευστική πρόταση και να βρείτε λύση σε τεχνικά θέματα, μέσα από ένα πλήθος συνταγών και γευστικών προτάσεων αλλά και κατάλληλων τεχνικών συμβουλών.

Το επιστημονικά καταρτισμένο προσωπικό της αλλά και το Τμήμα Εφαρμογών & Τεχνικής Υποστήριξης, μπορούν να σας ενημερώσουν για θέματα που άπτονται του Κώδικα Τροφίμων & Ποτών, Διασφάλισης ποιότητας αλλά και άλλων τεχνολογικών και επιστημονικών θεμάτων, που μπορεί να σας απασχολούν. 

Επίσης, στο πλαίσιο της άριστης συνεργασίας με εξειδικευμένα ινστιτούτα και οίκους του εξωτερικού, έχει τη δυνατότητα να μεταφέρει τεχνογνωσία, αξιοποιώντας και προσαρμόζοντας ιδέες και προϊόντα για τους συνεργάτες-πελάτες της.