Η Provil διακρίνεται για την πολύπλευρη και πολυδιάστατη δραστηριότητά της, που εκτείνεται από τον χώρο της μαζικής εστίασης και του κρεοπωλείου έως τη βιομηχανία τροφίμων και τις απαιτήσεις του σύγχρονου καταναλωτή, καλύπτοντας τις ανάγκες παραγωγής κάθε αντικειμένου.

Η δυνατότητα να φιλτράρουμε πληροφορίες από το πιο μικρό σημείο παραγωγής έως το πιο εξεζητημένο εστιατόριο σε συνδυασμό με τις ιδιαιτερότητες της λιανικής του κρέατος έως τις απαιτήσεις της σύγχρονης βιομηχανίας τροφίμων, μας επιτρέπουν να υπερηφανευόμαστε για την επιτυχία και την ευστοχία των προϊόντων μας, τόσο σε επίπεδο γευστικής πρότασης όσο και σε επίπεδο τεχνολογικών λύσεων.   

Παράλληλα, ο οργανωμένος εργαστηριακός χώρος της εταιρείας (εργαστήριο έρευνας & ανάπτυξης, πρότυπη κουζίνα, αίθουσα εκπαίδευσης 25 ατόμων) σε συνδυασμό με την άρτια επιστημονική κατάρτιση των στελεχών της (τεχν. τροφίμων, σεφ, κλπ), παρέχει τη δυνατότητα τεχνολογικής υποστήριξης σε θέματα ανάπτυξης και παραγωγής νέων προϊόντων, όπως και στη μετά από αξιολόγηση, βελτίωση προϊόντων των πελατών της. 
 
 
ESPA ESPA