Διημερίδα με καλεσμένους εκλεκτούς Chef ξενοδοχειακών ομίλων της Ρόδου
Στις 19 & 20 Φεβρουαρίου στα κεντρικά γραφεία της Provil στη Θεσσαλονίκη, πραγματοποιήθηκε διημερίδα με καλεσμένους εκλεκτούς και διακεριμένους Executive Chefs & Chefs μεγάλων ξενοδοχειακών ομίλων της Ρόδου. Sunrise, Colossos, Όμιλος Σταματιάδη και Platinum, Sun Plaza και άλλα ήταν μερικά από αυτά.  
Κατα τη διάρκεια της διημερίδας, τα στελεχη της Provil, παρουσίασαν τις τελευταίες τάσεις στην ελληνική γαστρονομία, τις νέες τασεις στη διατροφή, tips για τη διαχείριση κρέατος, food cost και άλλα σημαντικά θέματα, γύρω από το χώρο της μαζικής εστίασης. 
Οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στο εργοστάσιο της εταιρείας και να δουν από κοντά, όπου αυτό ήταν εφικτό, καποιες από τις διαδικασίες παραγωγής. 
Το βράδυ της Πέμπτης πραγματοποιήθηκε δείπνο στο βραβευμένο με Χρυσό Σκούφο εστιατόριο Salonica Restaurant του οποίου το μενού είχε επιμεληθεί ο Chef Σωτήρης Ευαγγέλου. 
 
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΕΠΟΜΕΝΟ