HORECA 2020 - Η Provil στη μεγαλύτερη έκθεση της Ελλάδας
Η Provil και φέτος άνοιξε τους Δρόμους της Ελληνικής Κουζίνας στη 15η HORECA η οποία πραγματοποιήθηκε από τις 7-10 Φεβρουαρίου 2020 στο Metropolitan Expo.
Με ένα concept αφιερωμένο στην ελληνική γαστρονομία, η εταιρεία παρουσίασε γευστικές προτάσεις με άρωμα Ελλάδας. Μέσα από ένα καλά μελετημένο μενού, φίλοι και συνεργάτες της εταιρείας είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν λαχταριστά πιάτα και συνταγές της ελληνικής παράδοσης, με μοντέρνες πινελιές από τους chef της εταιρείας. 
Κοκκινιστό μοσχαράκι με πάστα τρούφας και ζυμαρικά, τηγανιτός μπακαλιάρος με sauce ταρτάρ, πικάντικα φαλάφελ με sauce ταχίνι, κομμάτια αρνιού σε πίτα με σάλτσα τομάτας και καραμελωμένο κρεμμύδι, ήταν μερικά πιάτα τα οποία οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν. 
Με στόχο την εξάπλωση της ελληνικής κουζίνας και γεύσης, η οποία μέσα από την παράδοση και την αυθεντικότητα, εξελίσσεται σύμφωνα με τις διεθνείς τάσεις, παρουσιάστηκαν και νέα προϊόντα.   
Το ενδιαφέρον τράβηξε η σάλτσα τομάτας professional η οποία ήρθε να συμπληρώσει την ήδη μεγάλη γκάμα σαλτσών και προϊόντων για την ελληνική κουζίνα, οι νέες γεύσεις sandwich creams, το καραμελωμένο κρεμμύδι και πολλά άλλα. Επίσης παρουσιάστηκαν και νέα προϊόντα της σειράς Cook at Home, η οποία κερδίζει όλο και περισσότερους καταναλωτές. 
Η έκθεση HORECA ήταν για την Provil ένα τετραήμερο γεμάτο νέες επαφές, με επαγγελματίες της μαζικής εστίασης και επιχειρηματίες, αποδεικνύοντας τη δυναμική της ελληνικής κουζίνας, ως τουριστικό και όχι μόνο προϊόν. 
 
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΕΠΟΜΕΝΟ