Η νέα γενιά καρυκευμάτων ήρθε να προστεθεί στο πλούσιο portfolio της εταιρείας.

Όταν μιλάμε για την καρύκευση του κρέατος, την ενίσχυση του φυσικού γευστικού του προφίλ και τη δημιουργία μιας εξαιρετικής εμφάνισης, τα meat rubs είναι η ιδανική επιλογή. Αποτελούν μείγματα μπαχαρικών και βοτάνων, συνήθως με ethnic γευστική κατεύθυνση, έχουν έντονο χρώμα και πλούσια γεύση ενώ χρησιμοποιούνται σε γενναία ποσότητα ώστε να γίνεται πλήρη κάλυψη του κρέατος.

Αλεσμένα σε ακανόνιστες νιφάδες το χρώμα και η ιδιαίτερη επίγευση οφείλονται στα μπαχαρικά που περιέχουν, όπως  chili, curry, καπνιστή πάπρικα κ.α., αλλά και σε ποικιλία συστατικών όπως είναι το κρεμμύδι, το σκόρδο και τα βότανα. Αλεσμένα σε χοντρές νιφάδες βοηθούν στη δημιουργία κρούστας η οποία έχει εντυπωσιακή εμφάνιση στη βιτρίνα σας και διατηρεί την υγρασία του κρέατος κατά τη διάρκεια του ψησίματος.  Επίσης προσδίδει ωραία εμφάνιση σε αυτό και μετά το ψήσιμο. Τα meat rubs είναι ιδανικά για αργό ψήσιμο μεγάλων τεμαχίων κρέατος σε barbeque και φούρνο καθώς και για γρήγορο ψήσιμο μικρών τεμαχίων όπως  φιλέτα, μπριζολάκια, μικρές κοπές πουλερικών κ.α. στη σχάρα ή στο grill.

Η χαμηλή περιεκτικότητα σε αλάτι τα κάνει πιο ευέλικτα στη χρήση, αφήνοντας τον επαγγελματία να κρίνει την ποσότητα αλατιού που χρειάζεται κάθε κομμάτι κρέατος ή κάθε παρασκεύασμα. Πέραν τούτου, επιτρέπει την ανάμειξη τους με κάποια μαρινάτα ή σάλτσα, για ακόμα περισσότερες παραλλαγές.

Δείτε το έντυπο του προϊόντος 

ESPA ESPA