Η Λέσχη Αρχιμαγείρων Βορείου Ελλάδος, βραβεύει την Provil για την άριστη συνεργασία & την υποστήριξη
Με μεγάλη χαρά η Provil βραβεύτηκε και φέτος, από τη Λέσχη Αρχιμαγείρων Βορείου Ελλάδος, στο ετήσιο συμπόσιο που διοργανώθηκε στο Met Hotel Θεσσαλονίκης.  Η εταιρεία διατηρεί με τη Λέσχη δεσμούς συνεργασίας και εμπιστοσύνης χρόνια τώρα, και αυτή η βράβευση ήρθε να σφραγίσει τις άριστες σχέσεις που έχει η εταιρεία με τη Λέσχη Αρχιμαγείρων και γενικότερα με το χώρο της γαστρονομίας. 
Η Μακεδονική κουζίνα είχε την τιμητική της, και προϊόντα όπως το Μακεδονικό κασέρι, η λιαστή τομάτα, ο Αγιορείτικος οίνος, το τσίπουρο, οι ελιές κ.α, είναι μερικά από τα εδέσματα τα οποία κυριάρχησαν. 
Σουρβάς (σούπα σαν τραχανάς) με πασκιτάν (ξινό γιαούρτι), δυόσμο, crumble χαρουπιού και αμύγδαλα, γλυκοκολοκύθα με γλυκάδια, μπάτζο και λάδι μαϊντανού, μυλοκόπι ποσέ με μαυρομάτικα φασόλια, λουκάνικο, θυμάρι και λάδι τρούφας, ήταν μερικά από τα πιάτα που οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν. 
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης με ενθουσιασμό ανακοινώθηκε και η συμμετοχή της Λέσχης Αρχιμαγείρων στους Ολυμπιακούς Αγώνες Μαγειρικής, που θα γίνουν στη Γερμανία 14-19 Φεβρουαρίου. 
Όπως δήλωσε ο Αντιπρόεδρος της Λέσχης Αρχιμαγείρων Βορείου Ελλάδος, Χρήστος Γκότσης, στο πλαίσιο της παρουσίασης της συμμετοχής της Ελλάδας στους αγώνες, «Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο, αλλά η συμμετοχή είναι το σημαντικότερο, πάνω απ’ όλα» ανέφερε.  «Η μακεδονική κουζίνα θα είναι εκεί, η Ελλάδα θα είναι εκεί».
Όλοι εμείς στην Provil ευχόμαστε καλή επιτυχία! 
 
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΕΠΟΜΕΝΟ