Εταιρική συνάντηση τμήματος πωλήσεων και κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας, Provil
Από τις 8/1 έως 10/1 στα κεντρικά γραφεία της Provil στη Θεσσαλονίκη, πραγματοποιήθηκε η ετήσια εταιρική συνάντηση τους τμήματος πωλήσεων της εταιρείας. Στελέχη από όλη την Ελλάδα και όλα τμήματα της εταιρείας, Βιομηχανία, Food Service, Κρεοπωλείο και Λιανική, συναντήθηκαν στη Θεσσαλονίκη για τον απολογισμό της χρονιάς και την παρουσίαση των αποτελεσμάτων. Στη διήμερη αυτή συνάντηση τέθηκαν νέοι στόχοι για το 2020 και ολοκληρώθηκε εκπαίδευση των στελεχών από έμπειρους συνεργάτες. 
Την Παρασκευή 10/1/2020, στο Ξενοδοχείο Met στη Θεσσαλονίκη, η εταιρεία Provil, διοργάνωσε μια βραδιά η οποία ήταν αφιερωμένη στους ανθρώπους της εταιρείας.
Την εκδήλωση άνοιξε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Provil κος Χρήστος Βογιάννου, ο οποίος έκανε μια αναφορά στην παγκόσμια οικονομία και πως αυτή επηρεάζει τη χώρα μας, αλλά και στην θεαματική ανάπτυξη της Provil τα τελευταία χρόνια.  
Ο κος Βογιάννου, πέρα από τις σωστές επιχειρηματικές κινήσεις της διοίκησης, αναγνώρισε και την συμβολή των εργαζομένων σε αυτή την επιτυχία. Η αφοσίωση, το πάθος και η συνέπεια, συνέβαλαν στην ανοδική πορεία της Provil η οποία προβλέπεται να συνεχιστεί και το 2020. 
Στη συνέχεια τον λόγο πήραν ο κος Ίτζος, Οικονομικός Διευθυντής και η κα Γεράση, HR Manager της Provil, οι οποίοι μίλησαν για τα μελλοντικά σχέδια της εταιρείας, τόσο για τη νέα χρονιά όσο και μακροπρόθεσμα.
Μπαίνοντας σε μια νέα τροχιά άνθησης, η Provil βάζει δυναμικά στο πλάνο της, την ανάπτυξη των εργαζομένων, μέσα από την εκπαίδευση, την ανοιχτή επικοινωνία με τη διοίκηση, τον εποικοδομητικό διάλογο και φυσικά την επιβράβευση.
Η βραδιά συνεχίστηκε με την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας, με ένα πλούσιο μπουφέ και φυσικά με πολύ χορό και κέφι. 
 
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΕΠΟΜΕΝΟ