Εξειδικευμένη παρουσίαση για τον όμιλο Divani Collection Hotels, από την Provil
Παρουσίαση υψηλού επιπέδου με την παρουσία διακεκριμένων επαγγελματιών πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Provil στην Αθήνα την Τρίτη 26/11/2019.
Πολλοί επαγγελματίες του κλάδου της εστίασης, Executive Chefs, Sous Chefs και μάγειροι του ομίλου Divani Collection Hotels, παρευρέθηκαν στις εγκαταστάσεις της Provil και παρακολούθησαν σεμινάριο από τους chef της εταιρείας, σχετικά με νέα προϊόντα και τις νέες τάσεις στις διατροφικές συνήθειες των πελατών του εξωτερικού καθώς αυτές επηρεάζουν τη δημιουργία ενός μενού. 
Την παρουσίαση ξεκίνησε ο κος Στάθης Χαλαστάρας, Διευθυντής Πωλήσεων HORECA Νοτίου Ελλάδος, καλωσορίζοντας τους παρευρισκομένους. Συνέχισε παρουσιάζοντας νέα προϊόντα της εταιρείας για τη μαζική εστίαση, από διάφορες κατηγορίες. 
Ο Chef της Provil κος Λάμπρος Λέρας, δημιούργησε λαχταριστές προτάσεις με τα νέα προϊόντα, που αποτελούνταν από ορεκτικά, πιάτα για μπουφέ, Χριστουγεννιάτικα πιάτα και επιδόρπια. 
Ακολούθησε συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων γύρω από θέματα που αφορούσαν τις μεταβαλλόμενες διατροφικές τάσεις των καταναλωτών, όπως είναι ο veganism και η στροφή προς την υγιεινή διατροφή.  
Η Provil μέσα από την μακροχρόνια συνεργασία που διατηρεί με τον όμιλο, αποδεικνύει ότι οι συνεργάτες και η ποιότητα των προϊόντων και υπηρεσιών, είναι πάντα στο 
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΕΠΟΜΕΝΟ