Σεμινάριο Ελληνικής γαστρονομίας, από την Provil
Την Παρασκευή 8/11/2019, στα γραφεία της Provil στην Αθήνα, πραγματοποιήθηκε σεμινάριο για την ελληνική κουζίνα. Καλεσμένοι της εταιρείας ήταν chef, στελέχη συνεργατών της Provil και επιχειρηματίες, από τις Κυκλάδες και άλλες περιοχές της περιφέρειας.
Η Provil, μέσα από μια σειρά σεμιναρίων που διοργανώνει για την ελληνική γαστρονομία τα τελευταία χρόνια, στηρίζει τον έλληνα επιχειρηματία. Στόχος είναι οι επαγγελματίες της εστίασης να γνωρίσουν την μεγάλη γκάμα των προϊόντων της εταιρείας και να εμπνευστούν από τις προτάσεις της, για να δημιουργήσουν νέα πιάτα, να ανανεώσουν το ήδη υπάρχον μενού τους και να δουν με μια φρέσκια ματιά την ελληνική κουζίνα. 
Το σεμινάριο ξεκίνησε με παρουσίαση και εφαρμογές νέων προϊόντων, όπως είναι το Καραμελωμένο Κρεμμύδι, η σάλτσα Τομάτας Professional, η Αγιολί (Sandwich Cream), το Chimichurri Meat Rub και άλλα, με στόχο να τονιστούν, η ευελιξία τους και η έμπνευση που μπορούν να προσφέρουν.
Ακολούθησε πλούσιο μπουφέ, όπου οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν το τελικό γευστικό αποτέλεσμα και να συζητήσουν για τα προϊόντα. 
Με επίκεντρο τον πελάτη, η Provil έχει χτίσει δεσμούς εμπιστοσύνης με τους συνεργάτες της, τις οποίες και καλλιεργεί συστηματικά μέχρι σήμερα. 
 
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΕΠΟΜΕΝΟ