Η Provil στη Gulfood Manufacturing 2019 -Η βιομηχανία κρέατος και γύρου στο επίκεντρο
Άλλη μια επιτυχημένη συμμετοχή της Provil ολοκληρώθηκε στο Dubai, στην έκθεση Gulfood Manufacturing, 29-31 Οκτωβρίου 2019.   
Η Gulfood Manufacturing, είναι μια από τις μεγαλύτερες εκθέσεις στη Μέση Ανατολή η οποία συγκεντρώνει ένα παγκόσμιο κοινό καταξιωμένων επαγγελματιών που σχετίζονται με ολόκληρη τη διαδικασία παραγωγής τροφίμων.  Κάθε χρόνο στην έκθεση αυτή παρουσιάζονται τα τεράστια βήματα που υλοποιούνται στη διαδικασία επεξεργασίας, συσκευασίας και συστατικών, στη παγκόσμια αγορά.
Η Provil για άλλη μια χρονιά έδωσε το δυναμικό παρόν παρουσιάζοντας εξατομικευμένες λύσεις που σχετίζονται με τις παγκόσμιες τάσεις στο τρόφιμο, κυρίως στη βιομηχανία γύρου και κρέατος. 
Πιο συγκεκριμένα, εκπρόσωποι εταιρειών της μαζικής εστίασης αλλά και της βιομηχανίας, από χώρες όπως είναι η Σαουδική Αραβία, τα Η.Α.Ε., το Κουβέιτ και η Αίγυπτος, επισκέφθηκαν το περίπτερο της εταιρείας για να γνωρίσουν και να δοκιμάσουν τα προϊόντα της. 
Το ενδιαφέρον τράβηξαν περισσότερο οι υγρές σάλτσες, η σειρά sandwich creams και η μεγάλη ποικιλία των καρυκευμάτων της εταιρείας για το γύρο, το doner και τα λουκάνικα.  Πέραν από τις Mise en Place, οι οποίες έχουν κερδίσει τους επαγγελματίες για την τεχνολογική υπεροχή τους, η εταιρεία παρουσίασε 5 νέες γεύσεις sandwich creams, την Ταχίνι, την Αγιολί, την Οριένταλ, την Πίτα και την Πέστο Βασιλικού, οι οποίες με την πλούσια υφή και τη γεμάτη γεύση τους είναι ιδανικές για πιάτα ή σάντουιτς, με γύρο, doner αλλά και ποικιλία χορτοφαγικών προτάσεων.
Τέλος τα καρυκεύματα, για την παρασκευή παραδοσιακών ελληνικών λουκάνικων, τα νέα Meat Rubs που είναι ιδανικά για κρέας, και τα καρυκεύματα για το γύρο, τα οποία εγγυώνται να καλύψουν γευστικά ακόμα και τον πιο απαιτητικό επαγγελματία. 
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΕΠΟΜΕΝΟ