Εκδήλωση για το σύγχρονο εστιατόριο στα νέα γραφεία της Provil, Αθήνα
Την Τετάρτη 2/10, στα νέα μοντέρνα γραφεία της Provil στην Αθήνα, πραγματοποιήθηκε σεμινάριο και παρουσίαση, σε επαγγελματίες και συνεργάτες της εταιρείας , για τη μαζική εστίαση. 
 
Το κεντρικό θέμα ήταν το σύγχρονο εστιατόριο και η εξέλιξη αυτού τα τελευταία χρόνια σε συνάρτηση με την αναγνώριση της ελληνικής γαστρονομίας, ως μια παγκόσμια κουζίνα. Καλεσμένοι ήταν φίλοι και συνεργάτες της Provil, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από τους ειδικούς της εταιρείας, για ότι νέο συμβαίνει στο χώρο της γαστρονομίας και της μαζικής εστίασης, αλλά και τις σημαντικές αλλαγές που πραγματοποιούνται τα τελευταία χρόνια.  
 
Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης  δημιουργήθηκαν νόστιμα και μοντέρνα πιάτα από τους chef όπως bao bun με χοιρινό και καραμελωμένο κρεμμύδι, κριθαρώτο με γαρίδες, ζουμερά burger και ατομικά μιλφέιγ με αγριοκέρασο.
 
Με μια δυναμική επιχειρηματική παρουσία που έχει κάνει τη διαφορά στο χώρο της εστίασης, η Provil παρουσίασε και μια σειρά προϊόντων, από σάλτσες mise en place και dressing μέχρι καρυκεύματα και ζωμούς, που είναι ιδανικά για τον απαιτητικό χώρο της εστίασης. 
 
Οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να γευτούν νόστιμα εδέσματα και να συνομιλήσουν με τους ειδικούς της Provil για την πορεία της μαζικής εστίασης στη χώρα μας. 
 
 
 
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΕΠΟΜΕΝΟ