Το σύγχρονο εστιατόριο και η γαστρονομία
Τη Δευτέρα, 1η Οκτωβρίου, στα κεντρικά γραφεία της Provil στη Θεσσαλονίκη, πραγματοποιήθηκε μια εμπεριστατωμένη παρουσίαση σε επιχειρηματίες της μαζικής εστίασης και μάγειρες, για το μοντέρνο εστιατόριο και την ελληνική γαστρονομία όπως έχει εξελιχθεί σήμερα.  
 
Πλέον για τον κόσμο της γαστρονομίας η ελληνική κουζίνα έχει γίνει πόλος έλξης, για ανθρώπους που ασχολούνται με αυτή, από όλο τον κόσμο. Μετά από μια περίοδο στασιμότητας, σήμερα με μεγάλη χαρά, μπορούμε να μιλάμε για την εξέλιξη της μαζικής εστίασης στη χώρα μας σε κάτι μοντέρνο και επίκαιρο.
 
Καλεσμένοι ήταν φίλοι και συνεργάτες της Provil, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από τους ειδικούς της εταιρείας για ότι νέο συμβαίνει στο χώρο της γαστρονομίας αλλά και τις σημαντικές αλλαγές, που πραγματοποιούνται τα τελευταία χρόνια στο χώρο του εστιατορίου. Τονίστηκε η αύξηση και εξάπλωση του γαστρονομικού τουρισμού, και παρουσιάστηκαν πετυχημένα παραδείγματα του εξωτερικού και της Ελλάδας.   
 
Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης οι παρευρισκόμενοι παρακολουθούσαν με αμείωτο ενδιαφέρον τους chef της Provil να ετοιμάζουν δημιουργικές συνταγές, ιδανικές για κάθε menu.
 
Με μια δυναμική επιχειρηματική παρουσία που έχει κάνει τη διαφορά στο χώρο της εστίασης, η Provil παρουσίασε και μια σειρά προϊόντων, από σάλτσες mise en place και dressing μέχρι καρυκεύματα και ζωμούς, που είναι ιδανικά για τον απαιτητικό χώρο της εστίασης. 
 
Η παρουσίαση έκλεισε με ένα γευστικό μπουφέ. 
 
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΕΠΟΜΕΝΟ