Από 100% τομάτες υψηλής ποιότητας!

Η σάλτσα Professional της Provil είναι μια πλούσια και βελούδινη σάλτσα τομάτας, με ελαιόλαδο, ελαφριά γεύση σκόρδου και ήπια καρύκευση, γεγονός που την κάνει ιδανική βάση για κάθε είδους συνταγή με σάλτσα τομάτας. Το έντονο κόκκινο χρώμα και η γεύση της, που ισορροπεί τέλεια μεταξύ του όξινου και του γλυκού, υπόσχονται σταθερό γευστικό και αισθητικό αποτέλεσμα, παραμένοντας ομοιογενής χωρίς να διαχωρίζεται, σε κάθε εφαρμογή. 

Η σάλτσα τομάτας professional προσδίδει μια γνήσια και εκλεπτυσμένη γεύση αυθεντικής μεσογειακής κουζίνας σε κάθε πιάτο, ενώ προσφέρει στον επαγγελματία τη δυνατότητα και την ευελιξία να κάνει τη διαφορά στο μενού του, δημιουργώντας νέες γαστρονομικές προτάσεις. 

Με καινοτόμο σχεδιασμό, η σάλτσα Professional χρειάζεται λιγότερο μαγείρεμα σε σχέση με αντίστοιχες σάλτσες της αγοράς, ενώ δεν είναι απαραίτητη η προσθήκη επιπλέον υλικών.  Έτσι αποτελεί την ιδανική λύση για γρήγορες εφαρμογές, τόσο στην κουζίνα ενός μεζεδοπωλείου όσο και στην πιο απαιτητική ενός σύγχρονου ξενοδοχείου.

Το κρυφό κόστος στην επαγγελματική κουζίνα είναι πολύ σημαντικός παράγοντας καθώς μπορεί να αυξήσει τα λειτουργικά έξοδα μιας επιχείρησης. Η σάλτσα professional εξαλείφει αυτό το κόστος, που μπορεί να προκύπτει μέσα από το πλύσιμο, το καθάρισμα ή το ξεφλούδισμα της πρώτης ύλης, είτε από την αναγκαία συμπύκνωση (30%-40%) στα ημιέτοιμα προϊόντα τομάτας (πούλπα, κονκασέ & χυμό τομάτας). Έτσι ο επαγγελματίας της μαζικής εστίασης, έχει τη δυνατότητα να υπολογίζει το κόστος και τα λειτουργικά έξοδα, πιο αποτελεσματικά.

Η σάλτσα professional διατίθεται σε μοντέρνα συσκευασία που κάνει την αποθήκευση και τη συντήρησή της ευκολότερη, καθώς δεν καταλαμβάνει πολύ χώρο στα ράφια και στα ψυγεία της επαγγελματικής κουζίνας. Με τη μοντέρνα αυτή συσκευασία δεν υπάρχει κανένας φόβος για ρινίσματα από οποιαδήποτε μεταλλική συσκευασία όπως είναι οι κονσέρβες.

 

 

ESPA ESPA