Παρουσίαση για το σύγχρονο μεζεδοπωλείο
Την Τρίτη, 11 Ιουνίου, στα κεντρικά γραφεία της Provil στη Θεσσαλονίκη, πραγματοποιήθηκε μια εμπεριστατωμένη παρουσίαση σε επιχειρηματίες της μαζικής εστίασης και μάγειρες, και πιο συγκεκριμένα από το χώρο του μεζεδοπωλείου. 
 
Για την Provil, ελληνική γαστρονομική παράδοση και δημιουργική εξέλιξη βαδίζουν μαζί. Μετά από μια περίοδο γευστικής στασιμότητας, σήμερα με μεγάλη χαρά, μπορούμε να μιλάμε για την εξέλιξη του μεζεδοπωλείου σε κάτι σύγχρονο, που έχει να προσφέρει ευφάνταστα πιάτα μοντέρνας γαστρονομίας. 
 
Καλεσμένοι της εταιρείας ήταν φίλοι και συνεργάτες της Provil, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από τους ειδικούς της εταιρείας για ότι νέο συμβαίνει στο χώρο της γαστρονομίας αλλά και τις σημαντικές αλλαγές, που πραγματοποιούνται τα τελευταία χρόνια στο χώρο του μεζεδοπωλείου. 
 
Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης οι παρευρισκόμενοι παρακολουθούσαν με αμείωτο ενδιαφέρον τους chef της Provil να ετοιμάζουν παραδοσιακές συνταγές μέσα από τη δική τους δημιουργική ματιά, οι οποίες μπορούν να ενταχθούν σε ένα menu ή να προσφέρουν έμπνευση.
 
Οι ειδικοί της Provil όμως δεν έμειναν εδώ. Παρουσίασαν ολοκληρωμένες λύσεις που αφορούν τον απαραίτητο εξοπλισμό, που χρειάζεται να έχει μια σύγχρονη επιχείρηση, προτάσεις για ποτά, σκεύη και πολλά άλλα. 
 
Με μια δυναμική επιχειρηματική παρουσία που έχει κάνει τη διαφορά στο χώρο της εστίασης, η Provil παρουσίασε και μια σειρά προϊόντων, από σάλτσες mise en place και dressing μέχρι καρυκεύματα και ζωμούς, που είναι ιδανικά για το νέο ελληνικό μεζεδοπωλείο. 
 
Η παρουσίαση έκλεισε με μια ξενάγηση των καλεσμένων στις εγκαταστάσεις της εταιρείας και με ένα γευστικό μπουφέ. 
 
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΕΠΟΜΕΝΟ