Σε χαλαρή ατμόσφαιρα που θύμιζε κάλεσμα μεταξύ φίλων, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 12/10/2018, εκδήλωση στα πλαίσια του εορτασμού των 25 χρόνων παρουσίας της Provil, στη βιομηχανία τροφίμων. Με δυναμική παρουσία στη βιομηχανία, στην μαζική εστίαση, στο χώρο του κρεοπωλείου και τώρα στη λιανική, η Provil έχει βάλει τη δική της σφραγίδα επιτυχίας, παράγοντας νέα και καινοτόμα προϊόντα υψηλής ποιότητας και προστιθέμενης αξίας, τα οποία είναι ιδιαίτερα θρεπτικά και εύκολα στη χρήση. 
 
Ο κος Χρήστος Βογιάννου, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Provil, παρουσίασε την ανοδική πορεία και την επιχειρηματική εξέλιξη της εταιρείας, που από το 1993 μέχρι και σήμερα έχει καταφέρει να εξάγει τα προϊόντα της σε 12 χώρες και πάνω από 2 εκατομμύρια άνθρωποι ημερησίως, να γεύονται κάποιο προϊόν της. Και αυτό γιατί κατά τον ίδιο, κάτι που χαρακτηρίζει και τον τρόπο που λειτουργεί η εταιρεία όλα αυτά τα χρόνια, "μόνο η ποιότητα κάνει φίλους". 
 
Στη συνέχεια τα στελέχη της Provil, υποδέχτηκαν τους καλεσμένους τους στην πανέμορφη κουζίνα της εταιρείας όπου και πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση των προϊόντων λιανικής Cook at Home. Εκλεκτοί δημοσιογράφοι της γαστρονομίας και του οίνου, έδωσαν το παρόν και μαζί με τον Chef της Provil, ξεδίπλωσαν τις μαγειρικές τους ικανότητες  και έφτιαξαν φανταστικά πιάτα. Με τις γνώσεις και την εμπειρία τους μεταμόρφωσαν μέσα σε ελάχιστο χρόνο τα προϊόντα Cook at Home, σε γευστικές δημιουργίες. 
 
Ο ενθουσιασμός των καλεσμένων, για την ποικιλία, την απαράμιλλη γεύση και φυσικά την ευκολία που χαρακτηρίζουν τα προϊόντα Cook at Home, ήταν έκδηλος καθόλη τη διάρκεια της εκδήλωσης.  Σουτζουκάκια Σμυρνέικα, τηγανιές, και εξωτικά πιάτα με κοτόπουλο ήταν μερικά από τα λαχταριστά φαγητά τα οποία ετοίμασαν και απόλαυσαν όλοι μαζί, γύρω από ένα τραπέζι. 
 
Το ίδιο βράδυ οι καλεσμένοι της Provil παρευρέθηκαν στο πολυτελές ξενοδοχείο Makedonia Palace, όπου είχαν την ευκαιρία να ζήσουν μια πεντάστερη γαστρονομική εμπειρία, με πιάτα που επιμελήθηκε o Executive Chef Σωτήρης Ευαγγέλου σε συνεργασία με την Provil.