"Το Κρεοπωλείο στη σύγχρονη αγορά", ολοήμερο σεμινάριο από την Provil

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε στα κεντρικά γραφεία της Provil στην Θεσσαλονίκη, εξειδικευμένο σεμινάριο με θέμα "Το Κρεοπωλείο στη Σύγχρονη Αγορά". Πάνω από 30 προσκεκλημένοι, επαγγελματίες κρεοτέχνες και επιχειρηματίες από διάφορα μέρη της χώρας,  παρακολούθησαν το σεμινάριο, συζήτησαν...

Διαβάστε περισσότερα
Σεμινάριο Ελληνικής γαστρονομίας, από την Provil
Την Παρασκευή 8/11/2019, στα γραφεία της Provil στην Αθήνα, πραγματοποιήθηκε σεμινάριο για την ελληνική κουζίνα. Καλεσμένοι της εταιρείας ήταν chef, στελέχη συνεργατών της Provil και επιχειρηματίες, από τις Κυκλάδες και άλλες περιοχές της περιφέρειας.
Η Provil, μέσα από μια σειρά σεμιναρίων που...
Διαβάστε περισσότερα
Η Provil στη Gulfood Manufacturing 2019 -Η βιομηχανία κρέατος και γύρου στο επίκεντρο
Άλλη μια επιτυχημένη συμμετοχή της Provil ολοκληρώθηκε στο Dubai, στην έκθεση Gulfood Manufacturing, 29-31 Οκτωβρίου 2019.   
Η Gulfood Manufacturing, είναι μια από τις μεγαλύτερες εκθέσεις στη Μέση Ανατολή η οποία συγκεντρώνει ένα παγκόσμιο κοινό καταξιωμένων επαγγελματιών που...
Διαβάστε περισσότερα
Το κρεοπωλείο στη σύγχρονη αγορά
Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε στα γραφεία της Provil στην Αθήνα, εξειδικευμένο σεμινάριο με θέμα "Το Κρεοπωλείο στη Σύγχρονη Αγορά". Πάνω από 50 προσκεκλημένοι, επαγγελματίες κρεοτέχνες και επιχειρηματίες από διάφορα μέρη της χώρας,  παρακολούθησαν το σεμινάριο, συζήτησαν και αντάλλαξαν...
Διαβάστε περισσότερα
Ο κος Γιώργος Βογιάννου για τη δυναμική των προϊόντων κρέατος στη διεθνή αγορά - Έκθεση FoodTech
Ο κος Γιώργος Βογιάννου, Υπεύθυνος Ανάπτυξης Νέων Αγορών της Provil, σε επιστημονική ημερίδα με θέμα "Το κρέας και τα κρεατοσκευάσματα" που διοργανώθηκε στα πλαίσια της έκθεσης FoodTech, είχε την ευκαιρία να καταθέσει τις απόψεις του σχετικά με τη δυναμική των ελληνικών προϊόντων κρέατος στη...
Διαβάστε περισσότερα