Επιτυχημένη η παρουσία της Provil στην PIR Expo 2017

Η PIR Expo, μια από τις μεγαλύτερες εκθέσεις για την βιομηχανία φιλοξενίας και τον χώρο του εστιατορίου ολοκληρώθηκε στις 12 Οκτωβρίου στη Μόσχα. Μια έκθεση γεμάτη με καινοτόμες, δημιουργικές και φρέσκες ιδέες από εταιρείες του χώρου.

Η Provil δεν θα έλειπε από ένα τέτοιο σημαντικό event για τη...

Διαβάστε περισσότερα
Με θετικό πρόσημο έληξε η συμμετοχή της Provil στην Anuga 2017
Ολοκληρώθηκε στις 11 Οκτωβρίου στην Κολωνία, η 34η Anuga, μια από τις μεγαλύτερες και πιο σημαντικές επιχειρηματικές πλατφόρμες παγκοσμίως για την βιομηχανία τροφίμων. Περισσότερες από 7.400 εταιρείες από 107 χώρες, παρουσίασαν τα προϊόντα τους κατά τη διάρκεια της έκθεσης. Πάνω από ...
Διαβάστε περισσότερα
Η Provil χορηγός σε εκδήλωση του Σωματείου Κρεοπωλών Θεσσαλονίκης στη ΔΕΘ

Με μια όμορφη εκδήλωση αφιερωμένη στο κρέας, έκλεισε το Σωματείο Κρεοπωλών Θεσσαλονίκης την παρουσία του στην 82η ΔΕΘ. Την Κυριακή 17/09, πραγματοποιήθηκε στο περίπτερο του Σωματείου, μια παρουσίαση ανοιχτή στο κοινό, για το κρέας, τις κοπές του και την παρασκευή κρεατοσκευασμάτων. 

Οι...

Διαβάστε περισσότερα
6ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης

Με μεγάλη υπερηφάνια η Provil θα συμμετέχει με ομάδα της στον 6 Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης, που θα πραγματοποιηθεί στις 14 Οκτωβρίου 2017.  

Η ομάδα της Provil θα αποτελείται από εργαζόμενους της εταιρείας, οι οποίοι θα δηλώσουν το δυναμικό παρόν σε αυτή τη διοργάνωση. Μέρος των...

Διαβάστε περισσότερα
Η Provil στο πλευρό των προσφύγων
Στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης πραγματοποιήθηκε μια μεγάλη εκδήλωση στα πλαίσια της Παγκόσμιας Μέρας Προσφύγων, υπό την αιγίδα της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ, που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 20 Ιουνίου. 
 
Μια σημαντική μέρα όπου όλος ο κόσμος δείχνει την υποστήριξή του, σε εκατομμύρια...
Διαβάστε περισσότερα