Η Provil χορηγός στο Export Summit V

Την Πέμπτη 15/06 πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Μακεδονία Palace Hotel στη Θεσσαλονίκη, το 5ο Export Summit με θέμα Adding Value to Exports: Certification, Labelling, Packaging & Transport and Distribution Networks” υπό την αιγίδα του ΣΕΒΕ.

Η Βόρεια Ελλάδα διατηρεί ένα σημαντικό εξαγωγικό...

Διαβάστε περισσότερα
Το Alfredo's Garden γιόρτασε την έναρξη του καλοκαιριού με μια λαμπερή βραδιά

Στον υπέροχο κήπο του, το εστιατόριο Alfredo's Garden του Regency Casino Thessaloniki, υποδέχτηκε σε μια καταπληκτική βραδιά, το Σάββατο 3 Ιουνίου, εκλεκτούς καλεσμένους από την επιχειρηματική ζωή της Θεσσαλονίκης και τον κόσμο των media. Σκοπός της βραδιάς ήταν η έναρξη της καλοκαιρινής...

Διαβάστε περισσότερα
Σεμινάριο Chrikar

Την Παρασκευή 28/04/2017 πραγματοποιήθηκε στα κεντρικά γραφεία της Provil σεμινάριο σε πωλητές της εταιρείας Chrikar Trading Co Ltd. Η εταιρεία Chrikar δραστηριοποιείται στην Κύπρο και είναι συνεργάτης της Provil από το 2011. 

Παρόντες ήταν εννέα πωλητές της εταιρείας, ένας τεχνικός καθώς...

Διαβάστε περισσότερα
Σεμινάριο Λέσχης Αρχιμαγείρων Βορείου Ελλάδας

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε στα κεντρικά κτίρια της Provil στη Θεσαλονίκη, το σεμινάριο της Λέσχης Αρχιμαγείρων Βορείου Ελλάδας. 

Παρόντες ήταν επαγγελματίες του κλάδου του foodservice όπου και είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις νέες διατροφικές τάσεις και να δουν εφαρμογές νέων...

Διαβάστε περισσότερα
Food Expo 2017, μια τεράστια εμπορική επιτυχία

Η Food Expo, η μεγαλύτερη έκθεση φαγητού και ποτού στη Ελλάδα, ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία στο Metropolitan Expo στις 20/3.  Την έκθεση επισκέφτηκαν  πάνω από 46.000 επισκέπτες  τις δύο πρώτες μέρες λειτουργίας της.

Η εταιρεία μας έλαβε μέρος με δύο περίπτερα, ένα με προϊόντα...

Διαβάστε περισσότερα