Παρουσίαση υψηλού επιπέδου για το κρεοπωλείο, από την Provil
Αναρτήθηκε την: 05.12.2019
Εξειδικευμένο σεμινάριο υψηλού επιπέδου με θέμα "Το Κρεοπωλείο στη Σύγχρονη Αγορά" πραγματοποιήθηκε στα κεντρικά γραφεία της Provil στην Θεσσαλονίκη την Τετάρτη. Πολλοί εκλεκτοί προσκεκλημένοι, επαγγελματίες κρεοτέχνες και επιχειρηματίες με μακροχρόνια εμπειρία στο χώρο, παρακολούθησαν το...













Παρουσίαση σε διακεκριμένους επαγγελματίες του Ομίλου Sani
Αναρτήθηκε την: 03.12.2019
Παρουσίαση υψηλού επιπέδου με την παρουσία διακεκριμένων επαγγελματιών πραγματοποιήθηκε στα κεντρικά γραφεία της Provil στη Θεσσαλονίκη, στις 29/11/2019.
Φιλοξενήθηκαν Executive Chefs, Sous Chefs και Chefs του Ομίλου Ξενοδοχείων Sani, στους οποίους παρουσιάστηκαν ποικιλία θεμάτων, από...









Εξειδικευμένη παρουσίαση για τον όμιλο Divani Collection Hotels, από την Provil
Αναρτήθηκε την: 27.11.2019
Παρουσίαση υψηλού επιπέδου με την παρουσία διακεκριμένων επαγγελματιών πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Provil στην Αθήνα την Τρίτη 26/11/2019.
Πολλοί επαγγελματίες του κλάδου της εστίασης, Executive Chefs, Sous Chefs και μάγειροι του ομίλου Divani Collection Hotels, παρευρέθηκαν στις...



"Το Κρεοπωλείο στη σύγχρονη αγορά", ολοήμερο σεμινάριο από την Provil
Αναρτήθηκε την: 21.11.2019
Εξειδικευμένο σεμινάριο υψηλού επιπέδου με θέμα "Το Κρεοπωλείο στη Σύγχρονη Αγορά" πραγματοποιήθηκε στα κεντρικά γραφεία της Provil στην Θεσσαλονίκη την Τετάρτη. Πάνω από 30 εκλεκτοί προσκεκλημένοι, επαγγελματίες κρεοτέχνες και επιχειρηματίες με μακροχρόνια εμπειρία στο χώρο, παρακολούθησαν το...















Σεμινάριο Ελληνικής γαστρονομίας, από την Provil
Αναρτήθηκε την: 14.11.2019
Την Παρασκευή 8/11/2019, στα γραφεία της Provil στην Αθήνα, πραγματοποιήθηκε σεμινάριο για την ελληνική κουζίνα. Καλεσμένοι της εταιρείας ήταν chef, στελέχη συνεργατών της Provil και επιχειρηματίες, από τις Κυκλάδες και άλλες περιοχές της περιφέρειας.
Η Provil, μέσα από μια σειρά σεμιναρίων που...